Onze talenten

De dans die we doen met deze groep is geweldig, ontmoet onze talenten.

Nienke Zaalberg

Graphic Designer

Creatief, eigenwijs maar vooral heel enthousiast over alles design. Als ’s ochtends mijn wekker gaat, jeuken mijn handen al om aan de slag te gaan. Mensen enthusiast maken met design, daar krijg ik energie van!

Zo maak ik o.a. logo’s, illustratie’s, posters & visitekaartjes. Online of offline, op de computer of op papier, van de eerste schets tot het moment dat het perfecte drukwerk binnen is.

Bezoek nienkezaalberg.nl

Bikman Wei

UI / UX Designer

Kunst en technologie zijn mijn passie en vooral samen versterken ze mijn werk.

Bikman werkt als een User Interface en User Experience designer en bedrijfsontwikkelaar, vooral in multiculturele bedrijfsomgevingen.

“In my world, great a design is always started from the user point of view and monitoring of their actual needs.” – Bikman Wei

 

Brams Souare

Web Development & Digital Marketing

Voor zo ver als ik me kan herinneren heb ik altijd al een passie gehad voor IT en Ondernemen. Gaandeweg ben ik er achter gekomen dat de combinatie van deze twee steeds belangrijker wordt.

Met DigiSpark proberen we een brug te smeden tussen deze twee werelden en proberen we bedrijven, zowel grote als kleine, te helpen met hun online aanwezigheid. Momenteel studeer ik o.a. International Business and Management Studies en IT courses om zodoende mezelf op professioneel gebied nog verder te kunnen ontwikkelen in mijn interesses.

Email: brams@digispark.nl

Wendell Misiedjan

Web Developer / Marketing Manager

Het internet veranderd met de dag, en ik verander graag mee. Websites, programmeren en mijn passie voor technologie zit al in me zo lang ik me kan herinneren.

Recentelijk aangenomen op een prestigieuze programmeerschool (42 USA) in America, ben ik nu vol met passie, determinatie en geduld hard aan het werken om daar ook daadwerkelijk te komen. Volg deze reis op mijn Medium blog.

Email: wendell@digispark.nl

We zoeken altijd naar nieuwe talenten!

Heb jij uitzonderlijke krachten en wil jij werken in ons team als freelancer, partner of als talent? We helpen je graag verder!

MELD JE AAN!